Известие

Collapse
No announcement yet.

Съвет относно покупка на 159

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от pesho_kj Покажи съобщение
    Аз я гледах на живо все пак но както и да е, човека ако реши да отиде и да си я гледа.
    Ми сподели де,той Пепончо това чака.

---------- Post added at 01:44 ---------- Previous post was at 01:41 ----------

Първоначално публикувано от nikk Покажи съобщение
    Верно не е кожа, моя грешка. Май клоня повече към седана, ако е читав.
    Даммм,колегата е прав,Алафатинтириминтири е салона,лесно се чисти но и лесно се цапа,тоест и ти си частично прав.
    Моята седалка и кората на шофьорската врата постоянно синееха от дънките....
    Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
    Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
    Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
    Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

• Първоначално публикувано от don_pepone Покажи съобщение
      За автокъща е нормално да я измият старателно и за мен това нее критерий., затова и искам някой да я види преди да хукна до Враца чак.

Колега, тва миене се прави за да се покрият течове и сълзене. Някой от тея неща няма да излязат от пурвото палене, но не е гаранция дали няма да те ударят по джоба в последствие.

Тука в офиса един колега намаза много изгодна и хубава А6ца преди няколко месеца, те така изпрана като от магазина. После се оказа че и е сипано по гъсто масло за да не се виждат течовете, и земи тия 4 бона ремонт след тва. Не казвам че случая е същия, ама внимавай.
      Alfa Romeo 159, 2.4 JTDm, 20V, 200hp NO EGR/DPF/flappers

Comment

• 4 хилки за теч на масло? Е няма такъв филм.
        А двигателите се мият, за да хващат около на купувача в повечето случаи.
        Просто не знаете колко овце има на пазара, които искат всичко да им е лъскаво.
        Демек каквото се търси, това се предлага.
        A20DTH ЖТД ама не баш
        1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
        Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Comment

• Факт е, че българина иска да е лъскава и на малко километри,пък били те привъртяни...
          Пресен пример-идва един да ми гледа маздата и вика,ма той мотора много прашен, явно си я занемърил тая кола...

Иначе си имам едно наум и то сериозно катоцяло за бг пазара и най-вече за автокъщите,че ако не се гледапосле се
          Относно това,че е бензин и всеки скача шпротив,аз пък съм контра на хорскотомнение и не ми пука,акоколата е ОК технически ще я взема(стига да си дам маздата де) ище си карам като пич.

---------- Post added at 11:49 ---------- Previous post was at 11:48 ----------

Първоначално публикувано от Кайо Покажи съобщение
          Ми сподели де,той Пепончо това чака.[COLOR="Silver"]
          Кайо,баце той Пешо говори за друга 159-ка не за тая дет аз гледам
          EX-AlfaRomeoSuper155 2.5 V6 + Remap by O.E.Motorsport and LPG Injection
          EX Mazda 6 2004 +Lpg ----EX SAAB 9-3ss 2.8V6-AERO 250hp MY2006 - With LPG+obd
          NOWAudi a6 c6 Allroad 3.2 FSI + LPG

Comment

Факт е, че българина иска да е лъскава и на малко километри,пък били те привъртяни...
            Пресен пример-идва един да ми гледа маздата и вика,ма той мотора много прашен, явно си я занемърил тая кола...

Иначе си имам едно наум и то сериозно катоцяло за бг пазара и най-вече за автокъщите,че ако не се гледапосле се
            Относно това,че е бензин и всеки скача шпротив,аз пък съм контра на хорскотомнение и не ми пука,акоколата е ОК технически ще я взема(стига да си дам маздата де) ище си карам като пич.

---------- Post added at 11:49 ---------- Previous post was at 11:48 ----------

Кайо,баце той Пешо говори за друга 159-ка не за тая дет аз гледам
            точно тъй си е на 199%,народо иска ноФ фнос,лъснат коптор с пет пъти връщан километраж....най-ми е странно,че хем знаят,хем си верват.

Ми объркал съм се,то толкоз 59-ки за гледане,вече не ги помня,добре,че гледам има раздвижване и чат-пат некой взима.

Comment

• Виждам има доста момчета които разбират.
              Има ли вариант някои от София ,който би направил един оглед с мен на една 159 ка.
              Alfa Romeo 159 JTDm
              Alfa Romeo 155 TS

Comment

• Първоначално публикувано от Lunov Покажи съобщение
                Виждам има доста момчета които разбират.
                Има ли вариант някои от София ,който би направил един оглед с мен на една 159 ка.
                Ok. Няма да досаждам
                Все едно не съм питал.
                Alfa Romeo 159 JTDm
                Alfa Romeo 155 TS

Comment

• Колега има доста хора които биха дошли с теб, но не се ангажират за да няма после упреци кой каква кола ти избрали тн. Все пак никой не те познава и не знае до каква степен е удачно да дойде и да дава съвети
                  Най-добре разгледай раздела с форумните сервизи и виж кой сервиз тие най-близо до колата която искаш да видиш и след това се уговори далищекарате колата там илище закараш майстора да я види. По тозиначин ще получиш компетентно мнение за скромна сума пари и ще си спокоен в избора си

Comment

Колега има доста хора които биха дошли с теб, но не се ангажират за да няма после упреци кой каква кола ти избрали тн. Все пак никой не те познава и не знае до каква степен е удачно да дойде и да дава съвети
                    Най-добре разгледай раздела с форумните сервизи и виж кой сервиз тие най-близо до колата която искаш да видиш и след това се уговори далищекарате колата там илище закараш майстора да я види. По тозиначин ще получиш компетентно мнение за скромна сума пари и ще си спокоен в избора си
                    absofackinglutly

Това е най-удачният вариант за покупка на кола!!!!
                    ....въпреки,че има джамбази извейняци,пъ немала колата никви номера,пъ немали уж репатрак,пъ требе си платиш и репатрако....
                    Last edited by Кайо; d.m.y г., 09:52.

Comment

• Първоначално публикувано от Кайо Покажи съобщение
                      absofackinglutly

Това е най-удачният вариант за покупка на кола!!!!
                      ....въпреки,че има джамбази извейняци,пъ немала колата никви номера,пъ немали уж репатрак,пъ требе си платиш и репатрако....
                      един му викам, колата ми харесва искам да я видим в сервиз и я взимам. и оня се раззя от другата страна - АБЕ ЗНАМ ГИ АЗ ТИЯ ВАШИ СЕРВИЗИ, ИЗКАРАТ СУМАТИ НЕЩА И ПОСЛЕ ИСКАТЕ БЕЗ ПАРИ ДА ВИ Я ДАМ! ИДВАШ ГЛЕДАШ И ВЗИМАШ, НЕМОЖЕ В СЕРВИЗ!

изтраях го и викам, абе да не купувам кило домати та да го взема така на добра дума? смешник

Comment

• Е те са големи артисти тия. Аз също съм гледал така коли и като поискам да я закараме в сервиз се почва " ми тя няма номера, нямам и платформа пък репатрака е 100лв" викам добре бе пич аз ши дам по добре 100лв ся отколкото да ти броя 10-12 бона на сляпо да не ям доматите с колчетата...

Comment

• Първоначално публикувано от voododoll Покажи съобщение
                          един му викам, колата ми харесва искам да я видим в сервиз и я взимам. и оня се раззя от другата страна - АБЕ ЗНАМ ГИ АЗ ТИЯ ВАШИ СЕРВИЗИ, ИЗКАРАТ СУМАТИ НЕЩА И ПОСЛЕ ИСКАТЕ БЕЗ ПАРИ ДА ВИ Я ДАМ! ИДВАШ ГЛЕДАШ И ВЗИМАШ, НЕМОЖЕ В СЕРВИЗ!

изтраях го и викам, абе да не купувам кило домати та да го взема така на добра дума? смешник
                          И има и такива криви шпилки....мен пък с един друг виден форумен момък ни гониха даже от автокъща,джамбазино беше обиден щот на пръв оглед бехме казали,че колата е

Тя не,че не е де,ама момъко улаф,не го слуша тиквето и се беше прежалил да я взима.

---------- Post added at 10:15 ---------- Previous post was at 10:13 ----------

Първоначално публикувано от don_pepone Покажи съобщение
                          Е те са големи артисти тия. Аз също съм гледал така коли и като поискам да я закараме в сервиз се почва " ми тя няма номера, нямам и платформа пък репатрака е 100лв" викам добре бе пич аз ши дам по добре 100лв ся отколкото да ти броя 10-12 бона на сляпо
                          дамммм....баш туй,терат 80-100 кинта за репатрак гълтачите им мръсни,а репатрако си техен даже,а тук в Софето има репатраци за 40-50 кинта.

Comment

• има един много точен пич, Ангел се казва, обикновено седин до ОМВ в Горубляне, градско взима 30лв

ако някой ден ви потрябва мога да дам координати

Comment

• Е па дай му номера да видим- може и на ЛС

Comment

• Колега Пeпоне кажи нещо повече за жтс в Добрич.Знаеш ли кога е вкарана?
                                145 1.4ТС 97г.EX,156sw2.4jtd 20V 2005 EX,
                                159sw 2.2jts ti 07г. EX,147 1.9jtdm 8V 07г.EX
                                159 1.9jtdm 05г.

Comment

Working...
                                X